• Legutóbbi
Hab Előtti Szűrő Kompatibilis Ital-Hát Rozsdamentes Acél 360, Avalon, Pagoda, Seascape Sedona Víz, Tál - 12 Csomagok, Kutya, Macska, Kisállat, Szökőkút Prefilters által Poweka(Fehér)

Hab Előtti Szűrő Kompatibilis Ital-Hát Rozsdamentes Acél 360, Avalon, Pagoda, Seascape Sedona Víz, Tál - 12 Csomagok, Kutya,

Rating 
HUF 1389.15

Áruk mennyisége
Jelen van

★Alkalmas:Kompatibilis Ital-hát Rozsdamentes Acél 360, Lotus, Avalon, valamint Pagoda pet ivókút. ★Előnye : A csere hab szűrő alkatrészeket lehet kapni haj, törmelék, miközben a pet víz tiszta, friss. Jellemzők : Fenntartani a szökőkút áramlási sebesség, védi a szivattyút, valamint segít meghosszabbítja az életet a szökőkút. ★Könnyű pótolni : Lehet gyorsan változtatni a szűrők, elfog törmeléket, szűrő, víz, tiszta, friss a pet. ★Javaslat : a Változás minden 2-4 hétig, hogy fenntartsák a pet szökőkút csúcs hatékonyságát.Hab szűrő csere alkatrészek Ital-nos,Lotus, Sedona, valamint Pagoda Pet Features - Csapda nagy törmelék, illetve a haj a vízben. Fenntartani a szökőkút áramlási sebesség.Csomag included12 pet ivókút hab szűrők.100% Elégedettség guarantee For bármilyen okból nem teljesen elégedett, kérhet csere, vagy a teljes vételárat, kérdések nélkül.Kérjük, note The Avalon, Pagoda, Seascape Sedona márkanév, logó, valamint a nyilvántartásba az érintett tulajdonos.Bármilyen felhasználása az Avalon, Pagoda, Seascape Sedona márkanév, a modell részben vagy megjelölés, ez a termék csak olyan célokra, amely kompatibilitás.A rész, nem szponzorálja vagy támogatja, vagy kapcsolt a márkák illik, beleértve a Petsafe Drin-kwe-ll Szökőkút Avalon, Pagoda, tengeri kilátás, Sedona.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok