• Legutóbbi
Világít A Sötét Pigment Por, Wtrcsv 10 Szín Epoxi Gyanta Világító Por Nem Mérgező Biztonsági Por Akril Festék, Iszap, Körmök, Gyanta, Koncertek vagy DIY - 20g/0.7 oz Minden(Összesen 7oz)

Világít A Sötét Pigment Por, Wtrcsv 10 Szín Epoxi Gyanta Világító Por Nem Mérgező Biztonsági Por Akril Festék, Iszap, Körmök,

Rating 
HUF 2563.65

Áruk mennyisége
Jelen van

????Többfunkciós Ragyogás Por : Ezek világít a sötét iszap alkalmasak a slimes, körmök, epoxi-gyanta, festmények, képzőművészeti, kézműves, jele pedig a DIY.Tökéletes a szemet gyönyörködtető díszek!. ????Színes Epoxi Gyanta Pigment : Jön a 10 üveg gyanta gyanta szín pigment, minden palack 0.7 oz, teljes 7oz.A színek Kék, Zöld, Lila, Pink, Fukszia, Aranyló, citromsárga, Narancssárga, Piros, Narancs, Sárga, Kék Ég. ????Használata egyszerű : Csak töltés, sötétben világító pigmentek a napfény vagy bármilyen közvetlen fényforrás.Egy gyors, intenzív díj, javasoljuk a világos, közvetlen fényforrás - fekete fény UV-csövek, vagy energiatakarékos fekete izzók.Akkor a pigment por ragyog a sötétben. ????Biztonsági Pigment Por Iszap : Nem mérgező, illetve a nem-radioaktív.Biztonságos a környezet te. ????Pigment Por : Akarom, hogy a kézműves több lenyűgöző?A továbbfejlesztett gyártási folyamat biztosítja, hipnotizál, hatások, valamint élénk színek, egy minimális összeget. 10 color : Kék, Zöld,Rózsaszín, Lila, Arany, Lila, citromsárga, Narancssárga, Piros, Narancs, Sárga, Kék Ég.Használata Feltétel(Ajánlott) : .Minden Színtelen, Átlátszó Bevonat, Átlátszó, Közepes, Mint a Tinta Kategória, Átlátszó Körömlakk, Átlátszó Ragasztó, Festék, Műanyag Gyanta, Szilikon Gumi, Kerámia, Üveg, stb.Megjegyzés : . 1> : minél többet világít a sötét pigment por vagy magasabb a százalékos használt, a világosabb pedig már a fény lesz az utolsó.Add Közepes por, nem por, közepes. 2> : egy fehér, vagy világos színű, mint a háttér, a legjobb eredményt.Ha festés, fekete felület porok, ragyogó lesz sokkal kevesebb. 3> : A vastagabb (egy pont) a réteg a Fény Por fog már világosabb fényességi. 4> : Próbáld meg, hogy megakadályozza a nedvesség a gyártási folyamat során.Egy sárgás gyanta jelezheti a nedvességet. 5> : ne rutinból a Fény, Por, el fogja pusztítani a kristály szerkezete, ezért csökken fényességi.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok