• Legutóbbi
Kingshark Gamer mSATA 512 gb-os Belső szilárdtestalapú Meghajtó Nagy Teljesítményű Merevlemez Asztali Laptop SATA III 6 gb/s SSD (512 gb-os mSATA)

Kingshark Gamer mSATA 512 gb-os Belső szilárdtestalapú Meghajtó Nagy Teljesítményű Merevlemez Asztali Laptop SATA III 6 gb/s

Rating 
HUF 9448.65

Áruk mennyisége
Jelen van

Kiváló teljesítmény : Ha használja az ssd termék a számítógépen, azt találjuk, hogy nagyon gyors.Például, ez kevesebb, mint tíz másodperc a teljes indítási pedig az asztal megjelenítése.Több hdd fél percet, hogy elkezd egy 3d-s játék, de most csak néhány másodperc.Kevesebb a probléma : a Számítógép meghibásodik elég bosszantó, nem igaz?Cápa SSD támogatja a bad block gazdálkodás, TRIM parancsot, garbage collection technológia S. M. A. R. T. Monitor rendszer ECC technológia (hibaellenőrzés, illetve kijavítása) nyújt optimális teljesítmény, valamint a magasabb adatátvitel biztonságát.Adatok biztonsága érdekében : nem kell aggódni az adat.Az ssd termék elfogadja eredeti flash memória chip teljesítette kompatibilitás, illetve megbízhatósági vizsgálatok.Az ssd termék rendelkezik ipari vezető 1,75 M átlagos idő, hogy hibák (MTTF), valamint a különböző hibajavító technológiák, amelyek észre, tartós, megbízhatóság.Három év garancia : Ha bármilyen probléma van a probléma, három éven belül a vásárlás időpontját, majd cserélje ki egy új, egy az ön számára ingyenes.Gazdaságos : Azt találjuk, hogy az SSD termékek kiváló teljesítmény.Ők pedig olcsóbb, mint a legtöbb más hasonló termékeket, mert már előállító ez a termék több mint tíz éve.Addig is, mi folyamatosan fejlesztjük termékeinket.Kapacitás : 512 GB | Szín : m SATA.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok