• Legutóbbi
Vízálló Homokozó Borító, 47 x 47 Inch Homokozó védőburkolat Tér Homokozó Homokozó Fedél Zsinórral, Porálló Oxford Szövet, Homokozó Canopy Homokozó Játékok Kert Szabadtéri Medence (Zöld)

Vízálló Homokozó Borító, 47 x 47 Inch Homokozó védőburkolat Tér Homokozó Homokozó Fedél Zsinórral, Porálló Oxford Szövet, Homokozó

Rating 
HUF 2427.30

Áruk mennyisége
Jelen van

????【Prémium Anyag】A homokozó fedél készült magas minőségű, oxford szövet, vízálló, tartós.Vízálló, PVC bevonattal, hő ellenállás, hosszú ideig használható.Kérjük, ellenőrizze, hogy a homokozó mérete vásárlás előtt. ????【Átgondolt Tervezés】A zsinórral design kiterjed a homokozó határozottan védeni játékokat homok, a por, meg az eső. ????【Könnyen hordozható】Könnyen összehajtható, illetve tárolni, ha nem használja, akkor tegyük be a kocsiba, vagy a táskában. ????【, Hogy Érdekel,】 Ha a homokozó fedél piszkos, csak kefével, ecsettel, hogy nagyon tiszta. ????【Széles körű Alkalmazását】Ez a homokozó nem csak használható, mint egy homokozó címlapon, de az is lehet használni, mint medence borító, kerti medence burkolat, még akkor is, bútorok, porvédő.Ez a homokozó nem csak használható, mint egy homokozó címlapon, de az is lehet használni, mint medence borító, kerti medence burkolat, még akkor is, bútorok, porvédő.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok