• Legutóbbi
REMOCH Toyota Camry Tartozékok 2018-2022 Dash Fedezze Műszerfal Fedő Matrac Kiegészítők, Egyéni Fit Center Konzol Fedezze Sunshield Protector Pad(Fekete Trim)

REMOCH Toyota Camry Tartozékok 2018-2022 Dash Fedezze Műszerfal Fedő Matrac Kiegészítők, Egyéni Fit Center Konzol Fedezze Sunshield

Rating 
HUF 3777.30

Áruk mennyisége
Jelen van

【Egyéni Illeszkedik】Ezt a műszerfalat borító szőnyeg compatiable a Toyota Camry 2018 2019 2020 2021 2022, balra vezet.Egyszerűen helyezd a szőnyeg a műszerfalon, csúszásgátló hátlap, ragasztó nem szükséges. 【Környezetbarát】NEM fekete háttér, hamis szilikon,ami rozsdásodik, majd engedje el a mérgező gáz a meleg, napos időjárás.A Camry dash fedezze éreztem a környezetbarát t olvad, majd rozsdásodik során napos időjárás. 2.Védi a műszerfal, az UV sugárzás,nap által okozott károk, a hő -, a karcolásoktól. 3.Jobb látás, biztonságos vezetést. 4.Csökkenti a műszerfal hőmérséklet, meghosszabbítva az életét. 5.Csökkenti a szélvédőn haze okozott által kibocsátott gázok az irányítópulton. 6.Könnyű telepítés,tiszta a műszerfalon, majd helyezze a műszerfal takaró.Dash Borító Szőnyeg Toyota Camry 2018-2022. Jellemzők : . 1.Készült a környezetvédelmi éreztem, szövet, nem olvad, illetve korróziót során napos weather2.Védi a műszerfal, az UV sugárzás,nap által okozott károk, a hő -, illetve scratches3.Jobb látás, meghajtó safer4.Csökkenti a műszerfal hőmérséklet, meghosszabbítva a life5.Csökkenti a szélvédőn haze okozott által kibocsátott gázok az irányítópulton.6.Könnyű telepítés,tiszta a műszerfalon, majd helyezze a műszerfal takaró.KÉRJÜK, VEGYE FIGYELEMBE : .Mivel a bizonytalanság a logisztikai műveletek, lehet, hogy egy hullámos alakja a műszerfalat borító szőnyeg.kérjük, várjon, amíg eltűnik, általában eltart 1-3 nap.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok