• Legutóbbi
Hordozható Mini Gőzölős Vasaló, Ruha Gőzös a Haza Utazás Hordozható Gőzös Kézi Vasaló Ruha, Függöny, Terítő, Ágynemű, Kanapé (Sárga)

Hordozható Mini Gőzölős Vasaló, Ruha Gőzös a Haza Utazás Hordozható Gőzös Kézi Vasaló Ruha, Függöny, Terítő, Ágynemű, Kanapé

Rating 
HUF 6939.00

Áruk mennyisége
Jelen van

【Hordozható Mini Vas】 : Élvezze a szórakoztató vasalás bármikor, bárhol, így többet utaznak, kifinomult, elegáns; haza tárolási, hogy élvezze a móka a vasaló bárhol, bármikor; üzletember teszi az utazást, finomabb, stílusos. 【Vasalás】 : Magas hőmérsékletű erős gőz könnyen vasalás ruhák, függönyök, lepedők, párnahuzatok, stb. különösen, hogy szükség van a függőleges vasalás ruha (pl. ruhák, stb.). 【Tisztítás】 : Magas láz, erős gőz könnyen oldódik meg a sztriptíz az olaj foltok, szennyeződések, repedések, háztartási termékeket.A kiesés magas hőmérsékletű gőz ugyanakkor lehet sikálni a felszíni objektumok, tiszta, egyszerű, gyors, a hatása figyelemre méltó. 【Megszünteti a Makacs Ráncok】 : A kézben tartott vas használja a kioldó gombot, hogy hatékonyan távolítja el a ráncokat.Ránc eltávolítás nem csak a ruhák, hanem a függöny, abrosz, ágynemű, kanapék, stb. 【Érdekel Utasításokat】 : Lefagy a ruha a fogason, tedd őket a vasalódeszka, még az asztalra, a bot őket az aljzathoz, majd a vas őket.Megszünteti a ráncokat, gyorsan, hatékonyan.Szín : Sárga.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok