• Legutóbbi
2 Db Készlet Üveg Ebéd Dobozban Légmentesen Záró Fedő Étel elkészítése Konténerek Bento szivárgásmentes magában Foglalja az Ebéd Tartály Élelmiszer-Tárolás, használható mikrohullámú sütő, gáztűzhely, hűtőszekrény (rock por)

2 Db Készlet Üveg Ebéd Dobozban Légmentesen Záró Fedő Étel elkészítése Konténerek Bento szivárgásmentes magában Foglalja az

Rating 
HUF 3778.65

Áruk mennyisége
Jelen van

☆MAGAS BOROSZILIKÁT ÜVEG : Az üveg tároló edények készülnek a magas minőségi boroszilikát üveg, biztonságosan, egyenesen a hűtőből, hogy a mikrohullámú sütő vagy sütő az asztalra. ☆HASZNÁLJA HŐMÉRSÉKLET : - magas hőmérséklet-ellenállás 400℃, alacsony hőmérséklet -20℃, biztos, hogy használja a mikrohullámú sütők sütők, hűtőszekrények, fagyasztók, valamint. ☆SZORÍTÓ érzés : a kombináció A fedelet, majd üveg dobozban jó airtightness, amely lehet, hogy az elkészített ételek egy-egy hosszabb élettartam, mint a hagyományos műanyag élelmiszer-tároló tartályok.Ezeket a fedeleket, könnyen kezelhető, s nem szivároghat. ☆HASZNÁL : zárt, szivárgásmentes, zárt, minden oldalon, ez a leves nagyon finom, sushi, barbecue, valamint a tenger gyümölcsei vannak tedd bele a tálba, tárol több maradékot, étkezés előkészítése, ebéd, ital. ☆2 DARABOS KÉSZLET : 2 üveg ebédes különböző kapacitások, hogy megfeleljen a különböző igényeket, 1 szállító táskát cipelnie az ebéd is jobb.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok