• Legutóbbi
Navage Orr-Öntözés Essentials Csomag: Navage Orr Tisztább, 20 SaltPods, & Hármas Szintű Pulton Caddy. Tiszta Orr, Egészséges Élet! A mentés 19.95. 127.90 ha Külön is megvásárolható. Lélegezz Most Már Jobban!

Navage Orr-Öntözés Essentials Csomag: Navage Orr Tisztább, 20 SaltPods, & Hármas Szintű Pulton Caddy. Tiszta Orr, Egészséges

Rating 
HUF 4482.00

Áruk mennyisége
Jelen van

Az ORRA a test légszűrő, az első védelmi vonal ellen levegőben lévő részecskék.Most ne üsse bele az orrát könnyen használható Naväge orr öblítse le!.Naväge használ MOTOROS SZÍVÓ, hogy űzzük KI a parlagfű, a virágpor, a kirakott nyálka, valamint a levegőben lévő részecskék.Naväge a világ EGYETLEN orr tisztább a motoros szívó.Szeretni fogod, hogy tiszta-orrod!.Gyors, természetes mentességet az allergia sinus torlódás – GYÓGYSZEREK NÉLKÜL!Naväge működik, csak a valódi Naväge Salt Pod kapszula.A csomag tartalmazza Naväge Orr Tisztább 20 Naväge Salt Pods a dobozban, Naväge Hármas Szintű Pulton Caddy, 1 pár Standard Orr Párnák, meg az elemeket. $127.90, ha külön-külön.Menteni $19.95 (15%)!.Jó ORR-higiénia, AZ új normális.TISZTA ORR, EGÉSZSÉGES ÉLET!.Húzza frissítő, sós, a felső tartályból az egyik orrlyuk,.Hátul az orrából.Ki a másik oldalra is, valamint a kisebb tartály.Fontos Biztonsági Funkció : Orr öntözés nélkül is a megfelelő sóoldat koncentrációja okozhatnak szúró, kellemetlen érzés, hogy a finom szövetet, hogy a vonalak a belülről az orrát.Hogy ezt megakadályozzák, biztosítva, egy tökéletesen kiegyensúlyozott orr öblítse le minden alkalommal, a Naväge Orr Tisztább igényel, eredeti, új Naväge Salt Pod kezelhető.Néhány új felhasználók tapasztalatai az új felhasználó a kihívásokat, de kiterjedt a tapasztalat arra tanított minket, hogy a legtöbb probléma megoldható az alábbi hibaelhárítási tippek, elolvasta a Kézikönyvet, ahogy néztem, oktató videók.De ha további segítségre van szüksége, mi mindent megteszek, hogy újra a pályán.Itt vagyunk, hogy segítsünk!.Naväge Salt Pods gyártott Brooklyn-ban, Ohio, USA.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok