• Legutóbbi
Madáretető Időjárás Őr,Hangya Árok,Tovább Hangyák Le Madáretető,Piros Időjárás Kupola,Madáretető Kupola Fedezze Nap Tovább Nektár Minőségű,Megakadályozza A Hótakaró Kolibri Etetők Szabadban 8 Hüvelyk.

Madáretető Időjárás Őr,Hangya Árok,Tovább Hangyák Le Madáretető,Piros Időjárás Kupola,Madáretető Kupola Fedezze Nap Tovább

Rating 
HUF 2023.65

Áruk mennyisége
Jelen van

【Többfunkciós】:madáretető búra piros nem csupán a jó környező madarak, úgy, hogy nem érinti az időjárás enni,de az is elég groove helyet a címlapon kell tárolni a vizet ,a munka, mint a hangya, vizes árkot.Hozz egy kényelmes környező, a madarak, meg egy jó madármegfigyelő hangulat a családban. 【Előny】 : Meghiúsít a madáretető maradhat ki a széklet madarak, rovarok, nem csak tartsa meg a madáretető tiszta, de az is lehet tartani a méz minőségi, nem hígítani az eső, cukor, nem lesz kényeztetve a közvetlen napfényt.Csökkenti a gyakorisága változó drágám, tisztítás az adagoló, felszabadító, a szép kezét. 【anyag】 : Időjárás kupola madáretető nyújt sűrűsödik többrétegű magas minőségű műanyag dóm, valamint a horgot úgy dönt, egy spirál splice anti-rozsda anyag.Nem csak állítsa be a hossza megfelelően, az anyag kiválasztása lehetővé teszi, hogy nem a kupola rozsda még a párás időjárás, de azt is tudja védeni a madár etető. 【külső megjelenése】 : madáretető kupola használja a piros-sárga nem halványuló kupola egy nagy tér 8 cm.Nem csak úgy vonzza a kolibri enni, azt is, hogy az udvaron nyüzsgő, ha lóg az udvaron. 【100% - ig elégedett után értékesítési】 van : Ha nem vagy 100% - ig elégedett a madáretető időjárás őr , kérjük, tudassa velünk általunk a legőszintébb szolgáltatás időben.A fedél 8 hüvelykes méretű, amely képes megvédeni a feeder-a különböző tényezők, amely megakadályozza, hogy a kolibri etetés, kényelmesen, valamint nagyon könnyen összeszerelhető.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok