• Legutóbbi
Jumbo 14 HÜVELYK Homokos Strand Lapát Játékok Gyerekeknek, Nagy teherbírású Hó Lapát Szett Készlet Felnőttek Számára, Homok, Doboz, Kültéri Kerti Szerszám Készlet Homokozó Szett Erős ABS Gombóc a Kertben Szabadtéri Nyári Beach(3 CSOMAG)

Jumbo 14 HÜVELYK Homokos Strand Lapát Játékok Gyerekeknek, Nagy teherbírású Hó Lapát Szett Készlet Felnőttek Számára, Homok,

Rating 
HUF 2022.30

Áruk mennyisége
Jelen van

✅ Nehéz& az Erős : kiváló minőségű anyag, kemény műanyag, tartós, újrafelhasználható. ✅NAGY MÉRETŰ, 14 hüvelykes Lapát, vastag, erős, nem könnyen törik, mint a többi kis lapát. ✅ Nagy a tengerpart, homok, udvar, kert, több móka. ✅ Nem Csak a gyerekek,de az is elég nagy, a gyerekek, mind a felnőttek, élvezi a szülő-gyermek idő. ✅ Egy nagy ajándék, hogy a gyerekek a saját születésnapi vagy a mindennapi életben, ők nagyon tetszik. - Szín : Vegyes Szín. - Anyaga : ABS. - Nagy Méret : Kb. 14 hüvelyk lengeth - Készült, magas minőségű anyag tartós, biztonságos használata. - Kísérje a gyermek játszani ezt a játékot, hogy fokozza a szülő-gyermek kapcsolat. - Egyszerű, de szórakoztató, majd adja meg a gyerekek a boldog gyermekkor. - Hagyja, hogy a gyerekek távol mobiltelefon, számítógépes játék, vegyenek részt ebben a szórakoztató játék. - Egy nagy ajándék, hogy a gyerekek a saját születésnapi vagy a mindennapi életben, ők nagyon tetszik.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok