• Legutóbbi
ZHIKE Vezeték nélküli Töltő, 3 az 1-ben Gyors Vezeték nélküli Töltő Állomás Kompatibilis Samsung S20/Megjegyzés 20/S10, Vezeték nélküli Töltő Állvány Dock Galaxy Nézni 46mm/42mm/Aktív 2/Gear S2 Haverok (Adapterrel)

ZHIKE Vezeték nélküli Töltő, 3 az 1-ben Gyors Vezeték nélküli Töltő Állomás Kompatibilis Samsung S20/Megjegyzés 20/S10, Vezeték

Rating 
HUF 5667.30

Áruk mennyisége
Jelen van

【Samsung Töltő Állomás】 : kifejezetten a töltés, a samsung készülék, a munka minden Qi-kompatibilis mobiltelefonok, Samsung Galaxy Nézni 42mm/46mm/Aktív 2/ Gear S3, Galaxy Rügyek+. 3 az 1-ben kivitel, rejtsd el a felesleges kábeleket, hogy az asztal vagy az éjjeliszekrényre, majd szépen orginazed. (Figyelem : Nem az Apple Nézni, csak támogatja az earpod a vezeték nélküli töltés esetben). 【Biztonságos Qi Töltést】 : Ez a vezeték nélküli töltő van Qi-hiteles, a túláram védelem túlfeszültség védelem túlmelegedés védelem, valamint idegen tárgy észlelése funkció, ez megakadályozhatja, hogy vége-töltés kárt berendezések akkumulátor.Ez a samsung töltő állomás ellátott szellőztető lyuk, hogy biztosítsa a biztonságos töltés a készülék.Kérjük, használja a mellékelt adapterrel pedig kerülje a vastag védelme esetben(>6 mm/0.24 hüvelyk) a jobb élményt. 【Túlmelegedés elkerülése érdekében az Óra】 : Ha az órát nem kerül megfelelően, a hiányos közötti kapcsolat az óra a töltés, terület, mert az óra töltés meleg vagy lassú.Kérjük, próbálja meg eltávolítani a óraszíj, majd töltse fel az órát, vagy állítsa be az órát, hogy a megfelelő pozícióban van, túlmelegedés elkerülése érdekében. 【Függőleges & Vízszintes】 : Beépített kettős tekercs, erős mágneses rögzített, a töltés talp csúszásgátló szilikon kialakítása úgy, hogy a töltő nem mozdul, vagy flip, annak érdekében, hogy a telefon védett töltés közben.Minden egy wireless charger támogatja a függőleges vagy vízszintes töltés a dőlésszög design a jobb megjelenítés a video vagy a követési adatokat töltés közben. 【Töltés Jelző】 : Célja a légzés jelzi, hogy a be - /ki kézzel, a töltőállomás mutatja a töltés állapotát a telefon ösztönösen(zöld fény a készenléti, illetve kék fény a telefon töltés üzemmódban).Ha zavarják-e a LED fény a bázis, akkor érintse meg a kényes-kulcs mellett a fülhallgató töltése területen, hogy kapcsolja le a villanyt.Requies Attentation:. 1. i Phone 12 mini/12 Pro Max nem hangolni a tekercs ha a töltés függőlegesen, kérjük, töltse vízszintesen.A nagyobb telefon modellek, javasoljuk, hogy töltse a telefont anélkül, hogy egy védőtok. 2. Mágneses fém mellékletek lesz hatással a töltés stabilitás, kérjük, távolítsa el a töltés előtt. 3. Ha a hőmérséklet a Galaxy órát meghaladja a 38 fokot, akkor leáll a töltés automatikusan csatlakozni töltés után, hűtés.Vagy próbáld meg, hogy fizikailag király az órát, majd próbálja újra a töltést. 4. Ha az órát nem teljes a kapcsolatot a mágnes, ez okozza az óra felmelegszik, vagy töltse fel lassan a töltés során.Kérjük, próbálja meg eltávolítani a óraszíj, majd töltse fel az órát. (Megjegyzés : Nem samsung óra 4.).

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok