• Legutóbbi
Nagy teherbírású Garázs Falra, Mennyezetre Szerelt Kerékpár Tároló Horgok, Garázs Utility Fogasok & Szervező a Létra,Szerszámok, Kerékpár (2 Pack, Fekete)

Nagy teherbírású Garázs Falra, Mennyezetre Szerelt Kerékpár Tároló Horgok, Garázs Utility Fogasok & Szervező a Létra,Szerszámok,

Rating 
HUF 2023.65

Áruk mennyisége
Jelen van

✔ Minőségi Anyag : A falra/mennyezetre szerelt garázs, Tároló horgok készült acélcső, amely erős.Ezen felül, a heavy duty létra horgok biztonságosan tartsa 50 kiló, vagy még több, ha megfelelően van telepítve. ✔ Különböző Használat : Van két lyuk a bal oldalon, majd két lyuk van a tetején, így azt sem lehet telepíteni garázs szervező horgok a falra vagy a mennyezetre.Csatolhatja a garázs, műhely, pince, fészer, konyha, fürdőszoba, mosókonyha hatékony tárolása.De ez is működik, a keményfa, kirakott fal, ház tégla. ✔ Könnyen Telepíthető : egy kis jel, ahol a középső csavar lesz, majd fúrjon egy lyukat a helyszínen(ek) jelölve.Ellenőrizze, hogy a lyukat fúr mélyebb, mint a horgony hossza.Majd helyezze be a gipszkarton horgonyok a lyukba.Végül, csavar, a csavar segítségével egy csavarhúzó. ✔ Nagy Méret : A heavy duty utility horog mérete 9.5" által 6.3".Van vagy 8-as csavart, 8 fal dugók a csomagban, mind 1.57" hosszú. ✔ 100% KIELÉGÍTŐ SZOLGÁLTATÁS-Mindig elkötelezett az a legjobb, hogy győződjön meg arról, ügyfeleink elégedett a vásárló a wall mount garázs utility horgok tőlünk.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy azonnal válasz.Azt szeretnénk, hogy ügyfeleink 100% - ig elégedett.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok