• Legutóbbi
Elektronikai szervező Haza Kábel Combo Pack elektronikus tárolás A szervező táskát tartalmaz, USB-kártyaolvasó adat kábel, OTG Adapter Ethernet kábel HDMI-kábellel a HUB 2.0, stb Elektronikai Tartozékok Szervező.

Elektronikai szervező Haza Kábel Combo Pack elektronikus tárolás A szervező táskát tartalmaz, USB-kártyaolvasó adat kábel,

Rating 
HUF 4858.65

Áruk mennyisége
Jelen van

【Mi lesz? 】Nem csak egy elektronikus utazási táska, de is a HUB 2.0*1, USB-EGY IOS 2 M*1, USB 5,5 mm 1 M*1, USB 3,5 mm 1 M*1, Ethernet Kábel, 1,5 M*1, kártyaolvasó*1, OTG Adapter*1, HDMI kábel 1,5 M*1,újrafelhasználható rögzítő csat*1. 【Állítható modell】A felső tartozék táska felszerelt, rugalmas pántok, valamint hálós zseb.A hálós táska megakadályozza, horzsolások, karcolások az elemek között.Három állítható párna partíciók lehetővé teszi, hogy szabadon módosíthatja a pozíció mérete, az alsó ágra hogy teljes mértékben használják ki az egyes tér.A tartozék táska tartja a holmiját, tiszta, rendezett, amely lehetővé teszi, hogy megtalálja, amit keres kevesebb, mint a második. 【Kis, hordozható】Az intézkedések mintegy 9,8 x 7 cm (hosszúság x szélesség), súlya körülbelül 0.2 kg.Könnyű, hordozható hálózati kábel szervező, alkalmas utazási, könnyen hordozható, lehet egy hátizsák vagy táska, anélkül, hogy túl sok helyet.Mint kiváló társ utazási elektronikus termék szervező, valamint az utazási vonal szervező. 【Anyag tartós, időtálló】Az elektronikus táska készült kationos anyag, a felülete vízlepergető, hogy megvédje a elemek befolyása alól a víz.Kopásálló, könnyen tisztítható.A színtartósság az elektronikus táska olyan magas, mint a 4-es szinten, amely nem könnyen fakul, nem tartós.A párna védi az elemeket ütközések. 【Ütésálló Vízálló】Ez a tároló táska anyaga kétrétegű, vízálló szövet, ütésálló anyagból.Kiváló rugalmas gyűrűt, beépített csúszásmentes fogantyú biztosítja, hogy a vezetékek tartják a helyén.A magas színvonalú utazási tároló táska dupla cipzár nyitó-záró kényelmes, gyors hozzáférést, illetve kezelése.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok