• Legutóbbi
PixPad - Együtt: All-in-One Állítható Tablet Állvány azt Telefon készenléti azt a Könyvet Állni, én Kép iPad, Tablet, E-Olvasó, Könyv, majd a Telefon.

PixPad - Együtt: All-in-One Állítható Tablet Állvány azt Telefon készenléti azt a Könyvet Állni, én Kép iPad, Tablet, E-Olvasó,

Rating 
HUF 6561.00

Áruk mennyisége
Jelen van

✔️ TARTANI az i Pad, tablet vagy a telefon, az egyik négy állítható szög.Tökéletes videohívásokhoz, könyveket, tanulmányokat, vagy a streaming videót.Ideális kezében egy recept vagy tabletta a konyhapulton. ✔️ AJÁNDÉK remek ajándék.Ez egy gyönyörű kép ez is egy tablet állvány / telefon készenléti / könyv állni.Lapos az alja, ha akarom, de nem akarom.Egy csodálatos, hasznos kívül semmilyen haza. ✔️ KOMPATIBILITÁSI Pix Pad könnyen támogatja a tablet, az i Pad, valamint a telefon -, mind pedig nélkül esetekben, vagy kiterjed.Beleértve 12.9-es i Pad Pro, 9,7 hüvelykes i Pad, i Pad mini 1-4, i Pad, Samsung Galaxy Tab, a Microsoft Surface Tablet, Felületre Menjen, Kindle Fire HD, stb. ✔️ KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, fából készült szerkezet egy 4x6 fénykép keret fekvő tájolásban.Feltalálták által tervezett veterán tulajdonban lévő Frame-t, hogy tartsa a kezét.Magas minőségű fa építése.A hajók teljesen össze egy vonzó doboz ajándékozás.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok