• Legutóbbi
IYUNDUN Interaktív Automatikus Labdát Launcher, Kutya Játék Tenisz Labdát Dobott a Gép, Gép Szolgálja a Kis/Közepes/Nagy Méretű Kutya Képzés

IYUNDUN Interaktív Automatikus Labdát Launcher, Kutya Játék Tenisz Labdát Dobott a Gép, Gép Szolgálja a Kis/Közepes/Nagy Méretű

Rating 
HUF 26998.65

Áruk mennyisége
Jelen van

【Design Szórakoztató】 : A launcher legjobb független játék szórakoztató, annyit kell tenned, hogy csatlakoztassa, válassza az indít távolságot, majd a legördülő egy 2 centis mini labda, kihívást jelentő őket, hogy valami újat tanulj. 【Beltéri&Kültéri Használatra】 : Tartozékok benne vannak a HÁLÓZATI adapter (beltéri használatra).Az automatikus labdát launcher is használ, 6 db AA elem (Nem Tartozék) így használja a szabadban is!Ez biztosítja, hogy a pet-sok móka!. 【Állítható távolság】 : Állítható távolság beállítása, hogy dobja 3m/10ft, 6m/20ft vagy 9m/30ft.Nagy képzési eszköz mind az idősebb kutyák, mint egy módja annak, hogy elfáradjak energikus kiskutya. 【Tartalmaz 3 teniszlabda】 : Ez a játék indítása három rugalmas tenisz labdák, valamint a háziállatok élvezhetik végtelen szórakozás.Ez tartós, hajlékony, s képes megvédeni a kedvtelésből tartott attól, hogy bármi baja essen, valamint könnyű felvenni, bolt, tiszta. 【Tanácsot használja】 : Mindig felügyeli a kutya, miközben játszik.Egy kis játék, lehet, hogy nem megfelelő a kutya.Távolítsa el, cserélje ki a játék, ha megsérül.Nem kísérje a szeretet pet játszani?ez kedvetlen nap, mint nap?ne aggódj, most jön!✿ Jellemzők : ▪ 5cm (kisebb, mint normál méretű teniszlabda) átmérője rugalmas tenisz, öltönyt kis korban pet falatot.▪ Három szakaszban kilövési távolság ellenőrzése, hogy megfeleljen a különböző kis fedett tér.▪ Mini test, nem veszi fel a helyet, könnyen helyen, elfér a szabad sarokban.▪ Játsszon a szerelem pet is ha foglalt, akkor segít, hogy a háziállatok egészséges, dinamikus.▪ A dobás távolság 3 méter/6 méter/9 méter ad a kutyák a világ körül az esélyt, hogy játsszon, hogy a szívük tartalmát.Ez a kutya soha nem fog unatkozni újra.Ez hozza meg a háziállat a játékidő.✿ Műszaki adatok : Név : Tenisz transmitter Size : 27*26*21 CMColor : Fehér + Green Use : minden dogs Material : Műanyag✿ Megjegyzés : 1. A képek a actural termékek.hanem azért, mert a különböző fény-monitor beállítása, kisebb szín különbség talán létezett.2. Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, 1-3 cm-es hiba.3.A design hagyja, hogy a labdát dob forgatásával a belső henger, ezért a néhány hang használata, amely olyan, mint egy normális helyzet.✿ A csomag Tartalmazza : Tenisz adó *1 Mini tenisz *3 (átmérője 5 CM)tápkábel*1 Manual *1.

Egyéb jellemzők

Name:
Tennis transmitter
Size:
27*26*21CM
Color:
White + Green
Use:
For all dogs
Material:
Plastic
✿ Note:
1. The pictures are of the actural products. but because the different light and monitor setting, minor color difference maybe existed. :
2. Due to manual measurement, please allow 1-3 cm error. :
3.The design is let the ball launch by rotating the inside roller, so there are some voice when using, which is like a normal situation. :
✿ Package Included:
Tennis transmitter *1 :
Mini tennis *3 (diameter 5CM) :
Power cord*1 :
Manual *1 :

Legjobb ajánlatok