• Legutóbbi
String Fények Függöny USB vagy elemes, Hálószoba tündérfény a Távoli Fal Party Karácsonyi Beltéri Kültéri Dekoráció,(hideg Fehér,7.87 Ft x 5.9 Ft)

String Fények Függöny USB vagy elemes, Hálószoba tündérfény a Távoli Fal Party Karácsonyi Beltéri Kültéri Dekoráció,(hideg

Rating 
HUF 2563.65

Áruk mennyisége
Jelen van

????????【USB vagy elemes】függő lámpák lehet meghajtásáról akkumulátor, vagy USB.Korszerűsített design lehetővé teszi, hogy te is vedd le az USB csatlakozót, majd csatlakoztassa a led string lámpa, az akkumulátor az esetben ,Kültéri Dekoráció. ✨【TÁVIRÁNYÍTÓ & IDŐZÍTŐ FUNKCIÓ】 - Nyomja meg a vezérlő Időzítő gombot, a fehér Karácsonyi fények fog tartani, 6 óra 18 óra automatikusan Kikapcsol, ha egyszer IDŐZÍTŐ aktiválva. ✨ 【KÉT Módon, hogy Ellenőrizzék a Függöny fények】 Mind a gombot akkumulátor esetben vagy a távoli vezérlő kapcsolhatja be/ki a fények. 8 világítási Mód – Kombináció, Hullámforma, Folyamatos Vaku, Lassú világítás, Kergeti a Flash, Lassan Elhalványulnak, Ragyogj Flash, Folyamatos Fény.A legjobb ajándék jégcsap fények a kollégiumba. ✨ 【BIZTONSÁGOS KAPCSOLATOT 】- CE pedig Ro HS felsorolt, a biztonságos működéshez.Passzív hűtési rendszer megakadályozza a véletlen égési, sérülések, extra védelem, hogy te meg szereted is. ✨ 【Széles KÖRBEN HASZNÁLT】 IP64 VÍZÁLLÓ - Tökéletes beltéri/kültéri kerti dekoráció.Törvény, mint a led-es lámpák, hálószoba,Terasz, Esküvő, fények, tökéletes fo Ünnep, azt Mutatja, Kereskedelmi Épület, Bevásárló Központ,stb.MEGJEGYZÉS : CSAK STRING FÉNYEK,NEM TARTALMAZZÁK A FÜGGÖNY.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok