• Legutóbbi
FingerSpills - Ajándék Szett. Körömlakk Jogosultja, Manikűr Állomás, lengyel Szervező (Minta: VAD ELÉG)Csomagolt egy Aranyos Emery Testület & Lábujj Elválasztó. Nagy Manikűr, Pedikűr, illetve Köröm!

FingerSpills - Ajándék Szett. Körömlakk Jogosultja, Manikűr Állomás, lengyel Szervező (Minta: VAD ELÉG)Csomagolt egy Aranyos

Rating 
HUF 5533.65

Áruk mennyisége
Jelen van

Tartja a Körömlakk biztonságosan, amíg fested a körmöd!.Lehetővé teszi, hogy döntse meg a körömlakk üveget!.Rendelkezik egy pad a kezét, hogy tartsa a cseppeket, s kiömlött le a szép ruhák, a bútorok!.Jó szórakozást!Praktikus!Könnyen Használható!NAGY RAKTÁR!Könnyen csúszik a fiókban.Termék Méret : 14 cm x 11 cm x 2 cm.Itt az ideje, hogy a mani-pedi tapasztalat gondtalan a Finger Spills hordozható körömlakk szervező!.Miért zavar, hogy a látogató a szalonban minden alkalommal, amikor képes vagy a köröm, a kényelmes otthon.A mini manikűr állomás által Fingerspills minden, amire szükség van a köröm gond.A kompakt méretű, hordozható manikűr állomás, mely akár 6 üveg körömlakk!Teszi, hogy egy Nagyszerű Eszköz a Köröm Fanatikusok.Meg lehet tartani a bázis kabát, felső kabát & többet.Készítsen bárhol, bármikor!Ez a hordozható, manikűr állomás működik, ahol már van.Egy utolsó simítás?Nem probléma!Csak húzd ki a Finger Spills, majd indítsa el a festményt.Használata egyszerű tárolni.Könnyen illeszkednek be a fiókokat, úti poggyász vagy csak ülsz a smink táblázat.Használatra kész, ha kell.Az utolsó cseppet a kedvenc lengyel?Nem probléma!Csak tilt az üveget, majd indítsa el a festményt.A legjobb az egészben, nem ömlött körömlakk sehol.Szóval, nem több baleset a ház körül, vagy a szép ruhát.Hogy el kívánja-e a festék a körmök vagy köröm a köröm lengyel jogosultja tökéletesen működik akkor mind.Míg a hab párna tartja kezében kényelmes, a kemény műanyag beadni bázis teszi az állomás egy erős, tartós termék.A körömlakk jogosultja szervező jön több furcsa minták közül választhat.Ez egy nagyszerű termék, mindenkinek a tizenévesek, hogy a felnőttek pedig jól illeszkedik az ajándékozás céljára is!.Hogyan működik : . ● Hely Finger Spills körömlakk jogosultja le. ● Helyezze be a lengyel üvegek. ● Start festmény!.Műszaki adatok : . ● Anyagok : Hab Párna Műanyag Alap. ● Termék Méret : 14 cm x 11 cm x 2 cm.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok