• Legutóbbi
WSZJJ Lépés Szemetes Vödör, Szemetes Konténer-Bin Fürdőszoba, mosdó, Hálószoba, Konyha, Kézműves Szoba, Iroda - Kivehető Bélés Vödör (Méret : L)

WSZJJ Lépés Szemetes Vödör, Szemetes Konténer-Bin Fürdőszoba, mosdó, Hálószoba, Konyha, Kézműves Szoba, Iroda - Kivehető Bélés

Rating 
HUF 81166.05

Áruk mennyisége
Jelen van

♥Ideális visszautasítani megoldás körül az otthonában vagy a munkahelyén, amely könnyű, tartós, könnyen tisztítható. ♥Szemét ládákat nem kell nézni, unalmas, ez a tiszta műanyag kuka bizonyítja, hogy van egy ovális alakú, valamint sima elviselni design, hogy úgy néz ki, ideális minden helyiségben. ♥Karcálló bázis kialakítása a megnövekedett élettartam, valamint alkalmas a földre, hogy megakadályozzák a csúszás. ♥A vastag anyag bélés használt sturdyly, valamint könnyű, hogy határozottan visszautasítom a szemetes zsák, s ne kerüljön a kukába tiszta, rendezett. ♥A pedált, vagy dupla-rétegű, a pedálok vannak, könnyű, tartós, nem könnyű, hogy piszkos, óvatosan dörzsölje, tiszta, mint az új.Kuka típus : pedál type Applicable jelenet : family Shell anyaga : rozsdamentes steel Shape : hosszú cylinder Opening közelednek módszer : pedál type The belső hordó készült nagy szilárdságú, magas minőségű anti-collision műanyag.Nem sérült vagy szivárgó.A hordozható kivitel, mindkét oldalán rögzített, valamint a belső hordó.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok