• Legutóbbi
Lvydec Fém Csillogott, karácsonyfa Topper, 10.7 X 9.2 Silver Star csúcsdíszt a Karácsony fa tetején Dekoráció Fesztivál Otthon (Ezüst)

Lvydec Fém Csillogott, karácsonyfa Topper, 10.7 X 9.2 Silver Star csúcsdíszt a Karácsony fa tetején Dekoráció Fesztivál Otthon

Rating 
HUF 2822.85

Áruk mennyisége
Jelen van

【Elegáns Csillag csúcsdíszt】 .. Nem karácsonyfa teljes anélkül, hogy egy fényes csillag a tetején, ez az ezüst csúcsdíszt csillag fémből vezeték csillogó, kúp alapú design tökéletes legyen, hogy illeszkedjen a legtöbb karácsonyfa, teljesen lenyűgöző, hogy a csúcsdíszt. 【Vonzó, karácsonyfa Dísz】 Üreges kialakítása, valamint a felület díszített fém, divatos, szép, adjunk hozzá egy más szerkezetű, a karácsonyfa; hozzáadva csillogó arany por, hogy a karácsonyfa csillogó fény, hogy a Karácsony egyedülálló. 【Fesztivál, dekoráció】 Alkalmas a legtöbb karácsonyfa díszek, hozzátéve, ünnepi hangulatot, is használható, mint dekoráció a szobában, asztal, stb. 【Nagy Méretű】 10.7 x 9.2 inch (H x sz).Könnyű, rugalmas a karácsonyfa díszítés. 【Magas Minőségű】 fémből Készült, masszív, tartós, nem deformálódott.De az alján a sztár csatlakozik a spirál, amely könnyen telepíthető, a tetején a karácsonyfa biztonságosan.Szín : Ezüst.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok