• Legutóbbi
Energizer LED-es fényszóró, IPX4 Vízálló, Super Bright LED Spot Lámpa Zseblámpa, ütésálló, nagy teherbírású Tartósság, Erős fény, a Távolság (Elemek Mellékelve)

Energizer LED-es fényszóró, IPX4 Vízálló, Super Bright LED Spot Lámpa Zseblámpa, ütésálló, nagy teherbírású Tartósság, Erős

Rating 
HUF 2158.65

Áruk mennyisége
Jelen van

[ENERGIZER POWER] : EGY komoly erőmű a fény, ez a reflektorfényben fut 6 Energizer MAX AA elemmel működik (ELEMEK MELLÉKELVE) - így van, az erős fény, szükség van a dobozban. [SZUPER FÉNYES LED TECHNOLÓGIA] : Erőteljesen fényes akár 600 lumen, valamint a távolsági fény, hogy span 4 stadion mezőket (ez akár 425 méter). [FÉNY MINDEN MUNKA] : Korszerű LED Technológia fényes, egyenletes fény a különböző munkahelyek.Nagy reflektor lámpa a kemping, a munka helyén, beltéri, mind kültéri munkák, áramkimaradások, vészhelyzetek, de sokkal több. [SOKOLDALÚ MÓD] : Egyéni fény mód lehetővé teszi, hogy maximalizálja a fény intenzitása, valamint runtime (akár 6 óra 15 perc magas, akár 22 órán át alacsony).Ez ad a sokoldalú világítás szerelés bármilyen munkát. [GYAKORLATILAG ELPUSZTÍTHATATLAN] : Masszív test ellenáll, cseppenként-tól akár 2 emelet magas (7 méter).Ezt a nagy teherbírású reflektorfénybe egy komoly verés, majd tovább. [HANDS-FREE DESIGN] : Beépített zsinór hurokba, majd lapos fejű adni erős, kihangosító világítás.Állítsa be a figyelmet a lapos fejét, hogy menjen kihangosító használata, mint a lámpás a funkciót. [VÍZÁLLÓ IPX4] : Készen áll bármilyen időjárás, a víz-ellenálló IPX4 értékelés.Igazolt, hogy ellenáll a fröccsenő, hogy számíthat ez a lámpa még több extrém időjárási körülmények között. [INTENZÍV, KONCENTRÁLT SUGÁR] : LED izzók egy szűk, fehér spot lámpa egy intenzív, koncentrált sugár. [LED KEMPING LÁMPA] : Keres kemping tartozékok?Ez a led kemping lámpás tökéletes kültéri kalandok – a mély erdőben, hogy a kertben.A tökéletes kemping lámpás elemmel működik hosszú távon időt, tartós külső. [KÉSZEN áll BÁRMILYEN TEVÉKENYSÉG] : Masszív ABS, acél gumi építési áll, hogy számos szabadtéri tevékenységeket.A kemping a munka helyén, ezt a masszív reflektorfényt, a legjobb fogadás, megbízható teljesítmény, illetve láthatóság.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok