• Legutóbbi
LCD-kijelző Csere-Touch Kijelző Digitalizáló Közgyűlés a Samsung Galaxy A71 A715 SM-A715F SM-A715FD (6.7 Fekete Keret, Nincs Ujjlenyomat)

LCD-kijelző Csere-Touch Kijelző Digitalizáló Közgyűlés a Samsung Galaxy A71 A715 SM-A715F SM-A715FD (6.7 Fekete Keret, Nincs

Rating 
HUF 8773.65

Áruk mennyisége
Jelen van

# Kompatibilis a SAMSUNG GALAXY A71 A715 SM-A715 SM-A715 F SM-A715 FD (6.7" Fekete Keret, Nincs Ujjlenyomat). # Használják, hogy javítsa meg vagy cserélje ki a hibás képernyő megjelenítési problémák, halott pixel, törött LCD képernyőn, illetve rossz színű kérdések. # Csomag tartalma : LCD Képernyő Cseréje, képernyővédő fólia, a Szerszám készlet. (Előfordulhat, hogy más eszközök javítása a bőröd!). # Kérjük, bizonyosodjon meg arról, hogy tudja, hogyan kell megjavítani magadat, vagy ellenőrizze, Javítás Videó a Youtube-on vagy az interneten, mielőtt megveszed.Javasoljuk, szakmai telepítés. # Minden szerelvény dupla vizsgált szállítás előtt, illetve a 30 napos pénzvisszafizetési Garancia.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, vagy ha bármilyen kérdés, hogy az elem. "Kérjük, vegye figyelembe : Nem az Ujjlenyomat-felismerő Funkció Kompatibilis : SAMSUNG GALAXY A71 A715 SM-A715 F SM-A715 FD (6.7"" Fekete Keret, Nincs Ujjlenyomat) a Csomag tartalmazza : 1 x az LCD Képernyő Cseréje 1 x kijelzővédő fólia 1 x Meghatározott Javítási Toolsbr> Néhány tipp a telepítés során : 1.Kérem, húzza ki az akkumulátort flex kábel a készülék telepítése előtt az új képernyőn.Amennyiben azt eredményezi, hogy a képernyő nem kapcsol be. 2. Ne gyakoroljon nyomást a sarkokat, az LCD-panel. 3. A csavarok minden különböző hosszúságú, győződjön meg róla, hogy újra vissza az eredeti helyére. 4. Kérjük, ellenőrizze az LCD, illetve győződjön meg arról, hogy a flex kábel jó állapotban van, nincs törmelék a csatlakozó. 5. Légy szelíd, hogy a flex kábel csatlakozók, amikor eltávolítása, illetve telepítése őket.NE hajlítsa meg, vagy használja a túlzott erő, mely képes elszakítani a flex kábel.Ha bármilyen kár, vagy elégedetlenség, miután megkapta a terméket, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, vagy azonnal meg ne helyezze az elemet.Nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk, vagy amint az lehetséges, de mi lesz az ön számára kielégítő megoldást.".

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok