• Legutóbbi
zxb-shop Asztali Dekoráció Gyanta Dekoráció, Aranyos, Dekoráció, Otthon, Hálószoba Asztal Lány Szív Alakú Dekoráció Ajándék, Baba Dekoráció, Otthon, Iroda Dekoráció (Méret : B)

zxb-shop Asztali Dekoráció Gyanta Dekoráció, Aranyos, Dekoráció, Otthon, Hálószoba Asztal Lány Szív Alakú Dekoráció Ajándék,

Rating 
HUF 7384.50

Áruk mennyisége
Jelen van

Ajándék vagy Megjelenítéséhez ez a tétel az irodában, vagy study room!!!. 1 : Édes színek, aranyos lányok, hatalmas aranyos medve, ez egy mese, hogy mind a lányok, amit nem tud visszautasítani. 2 : Rögzítés részletek létre élénk, aranyos rajzfilm képek nyilvánvaló, hogy a minőség. 3 : A haza dekoráció lehet, hogy az emberek jól érzem magam egész nap.Semmi sem fontosabb, mint jó hangulatban. 4 : Felforgatja a hagyományos szobrászat termelési módszerek, ötvözi a digitális gyártási módszerek, gyanta penész deformáció technológia, elérni szabványosított termelés a három-dimenziós alakzatok működik.Ajándék : Kényes kivitelezés, kiváló ajándék választás, barátok, kollégák, valamint a szeretteit.Név : Asztali Decoration Material : Resin Specification : A/5.1 hüvelyk * 8.2 inch B/6.2 cm * 7.8 inches Quickly : 1. Kérjük, ellenőrizze a színét, méretét a vásárlás előtt.2. Termék fotók nem tartalmazzák a termékek más, mint a termékek.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbségek, kérlek, bocsáss meg nekem.4. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a mérete kézi mérés, a hiba 1-3 cm-es, kérem, engedje meg, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani ezt a problémát, amint lehetséges.6. Üdv megosztása visszajelzést, hogy az ön számára jobb termékek, szolgáltatások.

Egyéb jellemzők

A/5.1 inch * 8.2 inch :
B/6.2 inches * 7.8 inches :
Quickly:
1. Please check the color and size before buying. :
2. Product photos do not include products other than products. :
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me. :
4. The above data is for reference only, the size is manual measurement, the error is 1-3 cm, please allow, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible. :
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Legjobb ajánlatok