• Legutóbbi
QUMENEY Puha Pet Ház Fedett, Összecsukható, Barátságos Kutya, Macska Barlang, Ágy Szállítás, Kirándulás, Szivacs Anyag Ház a Macska -, Kis -, illetve Közepes Kutya (Kávé)

QUMENEY Puha Pet Ház Fedett, Összecsukható, Barátságos Kutya, Macska Barlang, Ágy Szállítás, Kirándulás, Szivacs Anyag Ház

Rating 
HUF 4858.65

Áruk mennyisége
Jelen van

❤Csodálatos Pet Ház. 1 DB 40x35x40 CM jóképű pet-ház (is, mint egy barlang) biztosítson elegendő adatvédelmi elég biztosíték, amely viszi pihenés, egészség, a macskák vagy a kis kutyák. ❤Magas minőségű Anyag & Ésszerű Tervezés.Puha, de tartós!Ez a pet házban készült prémium szövet, szivacs, amely erősíti a stabilitás, a ház biztosítva a kényelmet. ❤Könnyen Összeszerelhető.Használata cipzár design könnyen teljes összeszerelési problémák, de sokkal stabilabb, mint a mágia kazetta design. ❤Összecsukható-Könnyen hordozható & Helyet takaríthat meg.A tető levehető, a középső része a ház összecsukható, ami megkönnyíti az ön számára, hogy ezt a házat, valamint a kisállat rövid utakra. ❤Gyönyörű Kivitelezés.Miközben biztosítja a szépség, ez is biztosítja a hosszú élettartamot.Szín : Kávé.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok