• Legutóbbi
SUNNIMAX 10x10 Pop Up Sátor Sátor, Hordozható Összecsukható Azonnali Csomagtérajtó Pavilon,Sátrak a Felek Vízálló Tető & Görgős Táska, Gyors, Könnyű Beállítás Kültéri Előtetők Bónusz 4 Súly Táskák– (Szürke)

SUNNIMAX 10x10 Pop Up Sátor Sátor, Hordozható Összecsukható Azonnali Csomagtérajtó Pavilon,Sátrak a Felek Vízálló Tető & Görgős

Rating 
HUF 7506.00

Áruk mennyisége
Jelen van

????TARTÓS VÁZ, ILLETVE FRISSÍTETT ANYAG : Pop up sátor a Szellőzőben készült a 150 D oxford szövet PU bevonattal.A frissített anyag egy speciális ezüst bevonatú PU bélés, 100% vízálló, UPF 50+, ez blokkolja 99% - a káros sugarak a napfény.A Lombkorona lába maded a 28x28mm, valamint a rop konzol készült 28x13mm. ⚽ÁLLÍTHATÓ 3-HEIGHTS : A hüvelykujj nyomógomb található, közepén a staight lábát, segít, hogy állítsa be a magasságot az azonnali árnyékban csak egy percet!Három különböző magasságban beállítások (6'-6.4'-6.73') lehetővé teszi, hogy válassza ki a magasság szerint különböző alkalmakkor. ????GYORS BEÁLLÍTÁS : Pop-up, kényelmes gomb design, akkor kap egy szép, erős ez fel lombkorona pár perc múlva. 4 homokzsákokkal, egyenes láb design, hogy a lombkorona tartósabb, erősebb. ????HORDOZHATÓ GÖRGŐS TÁSKA : Az E-Z lombok között egy nagy teherbírású görgős táska,van egy fogantyú a tetején a kényelmes járművek.Bevonva PVC-szövet, hogy a közlekedés a pop up sátor nyugodt.Tökéletes kültéri élet. ????ÜGYFÉLSZOLGÁLAT : Kérjük, használja a tét, hogy biztosítsa a lombkorona, majd használja a homokzsákokat, hogy stabilizálja a lombkorona.Javasoljuk, hogy ne használja ezt a lombkorona erős szél.Ha bármilyen probléma van a termék,kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok