• Legutóbbi
JARDINALBA 4DB £ 200 Négyzet Alakú, a Víz Vagy a Homok Tele Esernyő Bázis Konzolos Offset Terasz Piaci Esernyő Bázis Álljon U Zár (Fekete)

JARDINALBA 4DB £ 200 Négyzet Alakú, a Víz Vagy a Homok Tele Esernyő Bázis Konzolos Offset Terasz Piaci Esernyő Bázis Álljon

Rating 
HUF 13365.00

Áruk mennyisége
Jelen van

NAGYOBB SÚLY KAPACITÁS : 4 Darab lemezek legfeljebb 60 liter víz vagy 200 kiló homok összesen, így a terasz esernyő továbbra is egyenesen, a viharos szél.Nagy teherbírású Kapacitás (egy lemez) : 15 L a víz, vagy 50 kg homok.Tökéletes mindenféle konzolos offset terasz esernyő.Kényelmes kezelés, - Könnyű,-töltse ki a kifolyócsövek teszi felkészíteni a panelek tömeg egy pillanat alatt. - Lehet tölteni homokkal vagy vízzel, így a lemezek kiegészítő súly javítása szükséges esernyő stabilitást szeles körülmények között. - Mit Tartalmaz : 4 háromszög alakú darabokra, felhasználói kézikönyv. - - Mi Nem Tartalmazza : Esernyő, homok, kereszt bázis.Mi Szolgálja Az ön Igényeinek - Tartsa meg a konzolos esernyő folyamatos a zord időjárás, a nagy szél a Rou Shuang Terasz, nagy teherbírású Víz vagy Homok Konzolos Súlyozott Esernyő, Alap.- Sor 4. Ez a készlet a négy súly panelek jól illeszkedjen a kereszt bázis egység.Szilárd Anyag - az Egyes panelek készült kemény, hosszú életű fekete műanyag könnyen elvegyül a porszórt acél.A nehéz Súly - Minden súly, mely akár 33 lb - 44 lb, amikor tele van a víz vagy a homok, így azok biztonságosan elhelyezése a esernyő helyén.Specifikáció - Egy lemez méretek : 19.7 x 19,7 x 3 inch - Szín : Fekete - Anyag : HDPE Műanyag.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok