• Legutóbbi
pulton szervezet, tároló, Konyha, Tároló Állványok, Többcélú Pot Pan Serpenyő Fedő lehullik Polc Konyha Szervező Állványok Műanyag (Szín : Bézs)

pulton szervezet, tároló, Konyha, Tároló Állványok, Többcélú Pot Pan Serpenyő Fedő lehullik Polc Konyha Szervező Állványok

Rating 
HUF 6161.40

Áruk mennyisége
Jelen van

Küldünk önnek egy e-utalványt a vételár a hatálya alá tartozó termék.Egyes esetekben, akkor cserélje ki vagy javítsa meg.Extra Nagy Kapacitás Menteni A Hely. ❤Ez segít megmenteni több szekrény, konyha helyet a konyhában. ❤Használt kezelése különféle konyhai eszközöket, mint a fazék, serpenyő, fedél, vágódeszka, anti-splash pan, stb. ❤Ez a pan rack szervező készült tartós ABS.Nem karcolja bevonat védi fazék fedő, vagy vágódeszka attól, hogy kárt, piszkos. ❤Alkalmas egy kis-vagy zsúfolt konyhában, amely használható a pultok, szekrények, sőt alá süllyed, hogy a konyha tiszta, rendezett.Szuper Könnyű Essemble : gyorsan összeállítani.Isten hozta nálunk!Általában akkor a hajó belül 1~3 nap, a becsült érkezési idő 9~15 munkanapon belül.Remélem, hogy van egy jó vásárlási élmény~Termékleírás : 100% vadonatúj, magas quality Product Név : edény fedelét rack / pot rack Color : Szürke/Beige Material : ABSSize : L * W * H / 21.7 * 23.4 * 45 cm Number száma : 4 layers Attention : 1.Kérjük, ne helyen, közel a tűz source2.Tartsd meg az egyensúlyt a tárolási kapacitás az egyes layer3.Kerülje a savas corrosion4.Nehogy megkarcolódjon fém felületek.

Egyéb jellemzők

100% Brand new and high quality :
Product Name:
pot cover rack / pot rack
Color:
Grey/Beige
Material:
ABS
Size:
L * W * H / 21.7 * 23.4 * 45 cm
Number of floors:
4 layers
Attention:
1.Please do not place near the fire source :
2.Keep the balance of storage capacity of each layer :
3.Avoid acid corrosion :
4.Avoid scratching metal surfaces :

Legjobb ajánlatok