• Legutóbbi
TESLYAR Fegyver Állvány Fali tartó Várj Megjeleníti Vízszintes fegyverszekrény, valamint Puska Horgok Bolt Puska Puska Íj Igazi Keményfa Fogas Barna (Beige)

TESLYAR Fegyver Állvány Fali tartó Várj Megjeleníti Vízszintes fegyverszekrény, valamint Puska Horgok Bolt Puska Puska Íj Igazi

Rating 
HUF 2670.30

Áruk mennyisége
Jelen van

- EGYEDI DESIGN.A Rack célja nem csak lógni a fegyverek a falon, de hangsúlyozzák a tökéletes formák a fegyvert, hogy ez egy drága bók, hogy a belső teret.Kérjük, vegye figyelembe!Kőris van egy nagyon szép, egyedi szerkezetét; ezért, a színe, az ön által vásárolt termék lehet némileg eltér a minta a képen. - UNIVERZÁLIS COMPITABILITY.Méretek : 17х12х4,5 cm-es (6-os.8x4.7x1.8").Belső horog szélesség : 5,5 cm/2.2".Tökéletesen illeszkedik mind egy hordó fegyverek vagy dupla hordó beleértve egymás mellett.Lehet is használt tároló illetve megjelenítő kardok, szablyák. - IGAZI KEMÉNYFA a Rack méltó kialakítása, hogy az antik vagy modern puska, sörétes puska, vagy bármilyen hosszú puska.PUHA ÉREZTEM, hogy a PÁRNA védi a fegyvert a karcolás, remegő pedig csúszik. - LEGFELSŐBB KIVITELEZÉS.A Rack készült kiváló minőségű kőris fedett ellenálló befejező gazdag, Sötét Dió színű.Ezek a nagy teljesítményű horgok jön a tartós hardver. - NAGYSZERŰ AJÁNDÉK ÖTLET.A fegyverszekrény ideiglenes tákolmány egy vonzó & praktikus ajándék, Születésnapi, Karácsonyi, apák Napja, Ajándék Nagyapám, Ajándék Apa, Ajándék Barátja, Ajándék Vadász, Ajándék Neki, vagy egyéb különleges nap!.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok