• Legutóbbi
CHENJIAXIANG Gumiabroncs Öltözködés Applikátor | Gumiabroncs Ragyog Applikátor | Tartós, Újrafelhasználható Gumiabroncs Öltözködés Applikátor Pad Alkalmazása Gumiabroncs Ragyog(4 / Csomag)

CHENJIAXIANG Gumiabroncs Öltözködés Applikátor | Gumiabroncs Ragyog Applikátor | Tartós, Újrafelhasználható Gumiabroncs Öltözködés

Rating 
HUF 2023.65

Áruk mennyisége
Jelen van

【MAGAS MINŐSÉGŰ】 A sűrű hab, ergonomikus kialakítású tartsa a kötszerek, az applikátor.Keményebb minőségi hab tetején a jobb tapadás.Lágyabb minőségi hab az alján a termék alkalmazása. 【CSÖKKENTI a TERMÉK HULLADÉK】A sűrű hab tudja tartani a kötszerek, az applikátor, valamint csökkenti a hulladék a drága termék.Ez megakadályozza, hogy a foltokat, majd fut, amíg alkalmazása az öltözködés. 【ÚJRAFELHASZNÁLHATÓ】 A Gumiabroncs ragyog applikátor készült tartós, kiváló minőségű hab anyag, amely vízzel kell lemosni, majd újra sokszor.Csak hagyja megszáradni, mielőtt újra használni. 【TARTSA TISZTÁN A KEZÉT】Helyet egy vastag, hullám minta pad között a kereket.Védi az ujjai, körmei a grease-ből, grime, majd a szennyeződés alkalmazásakor gumiabroncs ragyog, vagy berendezés, öltözködés. 【Ügyfél-Elégedettség 】ügyfeleink a legfontosabb pedig mindig törekszünk a vevői elégedettség.A top-notch pro automatikus részletező termék segít abban, hogy elérjük az ügyfelek bizalmát, s mindig tisztelet ügyfeleink értékelés tekintetében a termékről, majd próbálja meg, hogy megfeleljen ügyfeleink szabványok.Tartós, mosható, valamint újrafelhasználható.).

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok