• Legutóbbi
Kissmart Kompatibilis Felszerelés S2 Töltő, Csere, Töltő Dokkoló Töltő Dokkoló a Samsung Felszerelés S2 Intelligens Karóra (Fehér)

Kissmart Kompatibilis Felszerelés S2 Töltő, Csere, Töltő Dokkoló Töltő Dokkoló a Samsung Felszerelés S2 Intelligens Karóra

Rating 
HUF 1348.65

Áruk mennyisége
Jelen van

Csere Töltő Samsung Felszerelés S2 SM-R720,SM-R730 / Gear S2 Klasszikus SM-R732, SM-R735 Okos Nézni.Kényelmes : a csere, töltő, akkor kézenfekvő, hogy felelős Felszerelés S2 otthon, az irodában, az autóban, vagy utazás.Energia Védelem Belső (PTC) : Tartsa a Felszerelés S2 biztonságban a túlfeszültség-vagy át-töltés, ha csatlakoztatva van az áramforráshoz.Magas Minőség : kiváló minőségű töltő kábel, ez egy jó választás, hogy cserélje ki az elveszett vagy megrongálódott töltő kábel.A csomag tartalmazza : 1 x töltő Felszerelés S2 (smart óra nem tartalmazza).Csere Töltő Dokkoló a Samsung Galaxy Felszerelés S2 / Galaxy Felszerelés S2 Klasszikus 1. Csere Töltő Samsung Felszerelés S2 SM-R720,SM-R730 / Gear S2 Klasszikus SM-R732, SM-R735 Intelligens Karóra 2. Hogy az Okos Óra töltés egyre inkább kényelmes 3. Kompakt, könnyű Design - Kényelmes, az utazók számára, illetve az üzleti felhasználóknak 4. Energia védelem - rövidzár védelem 5. A csomag tartalmazza : 1 x töltő 1 x kábel.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok