• Legutóbbi
Schwarzkopf BC Bonacure Nutri-Pajzs Szérum Peptid Javítás Mentési 28 ml, Schwarzkopf BC Bonacure Peptid Javítás Helyreállító Kezelés 30 ml, M Haj Tervez, Piranha Haj Klipek (Bundle - 3 elem)

Schwarzkopf BC Bonacure Nutri-Pajzs Szérum Peptid Javítás Mentési 28 ml, Schwarzkopf BC Bonacure Peptid Javítás Helyreállító

Rating 
HUF 2293.65

Áruk mennyisége
Jelen van

Ez a csomag csomag tartalmazza a következőket : . (1) gróf Schwarzkopf BC Bonacure Peptid Javítás Mentési Nutri-Pajzs Szérum 28 ml. (1) gróf Schwarzkopf BC Bonacure Peptid Javítás Helyreállító Kezelés 30 ml a baj, hogy a normális sérült haj. (1) gróf M Haj Tervez, Piranha Haj Klipek, Csomag 6. Csak Szakipari Használatra.Ez a csomag szett tartalmazza a következő elemeket tartalmazza : (1) gróf Schwarzkopf BC Bonacure Peptid Javítás Mentési Nutri-Pajzs Szérum 28 ml.BC BONACURE PEPTID JAVÍTÁS RESCUEFor sérült, szomorú haj.Amikor a haj sérült, elveszíti ugrál, az egészséges megjelenést, illetve annak ragyogni.Pedig ez nem jó csak, amely több mint a repedések.A termék előnyei : Javítja a kezelhetőséget, erő, rugalmasság.Megkönnyíti ütés-szárítás.Védi a hajat a hő hajformázó eszközök (akár 220ºC/428ºF).Lezárja a haj felületét egy puha, selymes tapintású.Hozzáteszi, a zseniális shine.Net wt. 28 ml-es.Hogyan működik : Ez az intenzív dupla szérum működik, javítás, valamint biztosítja a hő védelem.Az utántöltő belső haj szerkezetét, felbukkan a szabálytalanságok, valamint védi a hajat a stílus a hőség, akár 220ºC/428ºF. (1) gróf Schwarzkopf BC Bonacure Peptid Javítás Mentési Mélyen Tápláló Kezelés 30 ml.Az rendben van, hogy normális sérült haj.Mélyen rekonstruálja a belső, mind a külső haj szerkezetét.Kiegyensúlyozza a nedvességtartalom.Erősíti a haj, javítja rugalmasságát.Hozzáteszi, ragyog.Tökéletes méret travel.Net wt. 30 ml.Hogyan működik : A kiegyensúlyozott koncentrációja érdekel, összetevők a formula célok sérült, gyenge területeket, a külső haj szerkezetét, ugyanakkor javítja a belső szerkezet a haját, hogy azonnal adjunk támogatást, a rugalmasság, hosszú távú hatása. (1) gróf M Haj Tervez, Piranha Haj Klipek, Csomag 6. Erős tapadás.Rendelkezik több típusú haja van.Nem csúszik.A színe változhat, attól függően, hogy az opció nem áll rendelkezésre.CSAK SZAKIPARI HASZNÁLATRA.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok