• Legutóbbi
SFFZY Mosdó Csaptelep Dupla Fogantyú Kettős Ellenőrzés Fúvóka Egységes Hideg Spray Pisztolyt Csaptelep Rozsdamentes Acél Wc Csap

SFFZY Mosdó Csaptelep Dupla Fogantyú Kettős Ellenőrzés Fúvóka Egységes Hideg Spray Pisztolyt Csaptelep Rozsdamentes Acél Wc

Rating 
HUF 26730.00

Áruk mennyisége
Jelen van

Rozsdamentes acélból készült, ami nem könnyű a szennyeződés, hogy betét.Nemzetközi egyetemes menetes lyuk.Magas nyomásnak ellenálló, magas hőmérsékletű ellenálló, fagyálló repedés.Termék szerep : cső víz elzárószelepet a csaptelep, zuhany fej, wc.Alkalmazni kell : Mosogató, Fürdőszoba, Mosdó, Wc.Rozsdamentes acélból készült, ami nem könnyű a szennyeződés, hogy deposit International egyetemes menetes hole High nyomásnak ellenálló, magas hőmérsékletű ellenálló, fagyálló cracking Product szerepe : cső víz elzárószelepet a csaptelep, zuhany fej, wc.Termékleírás : Anyaga : Rozsdamentes Steel Apply, hogy : Mosogató, Fürdőszoba, Medence, Toilet Package Tartalmazza : 1 x Szög Valve Note : lehet, hogy egy kis színt torzulások miatt a különböző számítógép-állásfoglalások.Lehet, hogy egy kis hiba miatt különböző kézi mérés.telepítési lépések : 1. A telepítés előtt, meg kell tenni, hogy a víz a csővezeték hogy előcsalogassák a sár, homok, valamint más törmelék a csővezeték 2. Tedd el a dekorációs fedelet a szög szelep inlet3. Tekerjük a nyersanyag szalag végén a víz bemeneti szál a szög szelep, majd csavarja be a beágyazott cső kézzel.4. Forgassa az óramutató járásával megegyező irányba, amíg a szelep szög van szorítva, majd állítsa be a szög a szög szelep outlet5. Nyissa meg a vezeték szelepet, ellenőrizze, hogy a menetes csatlakozó része jól lezárt, valamint a telepítés befejeződött, anélkül, hogy csöpög!.

Egyéb jellemzők

Material:
Stainless Steel
Apply to:
Kitchen Sink, Bathroom Basin, Toilet
Package Included:
1 x Angle Valve :
There might be a bit color distortions due to different computer resolutions. :
There might be a slight error due to different hand measurement. :
installation steps:
1. Before installation, you need to put water into the pipeline to flush out the mud and sand and other debris in the pipeline 2. Put the decorative cover into the angle valve inlet :
3. Wrap the raw material tape on the end of the water inlet thread of the angle valve, and screw into the embedded pipe by hand. :
4. Rotate clockwise until the angle valve is tightened and adjust the angle of the angle valve outlet :
5. Open the pipeline valve, check whether the threaded connection part is well sealed, and the installation is complete without dripping! :

Legjobb ajánlatok