• Legutóbbi
BYWWANG a BMW 1 2 F20 21,visszapillantó Tükör LED lámpa Füstölt Oldalon Tükör Szekvenciális Pislog egy lámpa Fény

BYWWANG a BMW 1 2 F20 21,visszapillantó Tükör LED lámpa Füstölt Oldalon Tükör Szekvenciális Pislog egy lámpa Fény

Rating 
HUF 12546.90

Áruk mennyisége
Jelen van

★ Készült prémium minőségű ABS műanyag héj,Pontosan illeszkednek az eredeti berendezések tervezése,biztosítása, megfelelő illik használni. ★ magas minőségű anyag, shell, amely nem csak tartós, hanem a stabil,nagy fényerejű LED-es,Alacsony fogyasztású, energiatakarékos, hosszú élettartam. ★ kiegészíti a sportos, luxus aura az autó.Ha a lámpa világít, a LED-es világítás fog folyni/scoll a központ az oldalon.A dinamikus hatás, stílusos, hogy az autó kiemelkedő. ★ Magas minőségű, kiváló kivitelezés, stabil, csodálatos teljesítmény, energiatakarékosság.Csodálatos teljesítményt kapsz egy hihetetlen élmény. ★ Mi garantálja a minőségi termékek az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.ha kell,ou kattintson a márka, hogy megtalálja, amit keres.Köszönöm a támogatást, meg megértés!.Téma : az A feladatunk, hogy fokozza a megjelenés, a jármű javítása extrém látvány.Kiváló minőségbiztosítási,alacsony fogyasztás, alacsony feszültség védelem, energiatakarékos, hosszú élettartam, könnyű telepíteni, illetve használni.Nagy pontosságú LED chip, valamint masszív PC esetben,Lenyűgöző szekvenciális flash design lámpa,Tökéletesen megegyezik-e az eredeti oldalon logó.Kérjük, adja meg az autó modell megrendelés előtt.Az ügyfelek biztosítania kell, hogy a termékek ugyanazok, mint az autó, hogy elkerüljük a kellemetlenségeket okozott a helytelen szállítás.Köszönöm a megértését, valamint szeretném, ha boldog vásárolni.Specifikáció : Anyag : Plastic Fitment Típusa : Közvetlen Replacement Placement a Jármű : Bal, Right Package Tartalma : 2 × Visszapillantó tükör lámpa ( Bal, Jobb) megjegyzés : 1. Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, engedje meg, távolság 1-3 cm.2. Mivel a különbség a kijelző, illetve a fényforrás, a képen lehet, hogy nem mutatja a tényleges színét.Köszönöm a megértését.3.Nincs utasításokat tartalmazza a készlet.Ha szeretné tudni, hogy hogyan kell használni, vagy telepíteni,kérjük lépjen kapcsolatba velünk e-mailben.Mi fog segítséget nyújtani, amennyire csak lehetséges.

Egyéb jellemzők

Material:
Plastic
Fitment Type:
Direct Replacement
Placement on Vehicle:
Left, Right
Package Contents:
2 × Rearview mirror light ( Left and Right) :
1. Since manual measurement is required, please allow distance of 1-3 cm. :
2. Due to the difference between the display and the light source, the picture may not show the actual color. Thank you for your understanding. :
3.There are no instructions included in this kit.If you want to know how to use or install it,please contact us by Email.We will provide help as much as possible. :

Legjobb ajánlatok