• Legutóbbi
Vas Lóg borospohár Rack Mennyezeti Dekoráció Polc,2 Réteg Felső Tároló Rack & Polcok,a Bár/Étterem/Konyha-Tároló Állvány,Hossza 80/100/120cm (Méret : 1003080cm)

Vas Lóg borospohár Rack Mennyezeti Dekoráció Polc,2 Réteg Felső Tároló Rack & Polcok,a Bár/Étterem/Konyha-Tároló Állvány,Hossza

Rating 
HUF 77683.05

Áruk mennyisége
Jelen van

Szín : Golden Material : fém vas + tömör fa ökológiai board Size : 2 történet 80*30*80 cm , 100*30*80 cm , 120*30*80cm Product Neve : Mennyezeti Dekoráció Polc/Vas lóg borospohár rack Features : 1.A megerősített csavar kialakítás növeli a stabilitást, az erő, az a támogatás, ami könnyebb, hogy össze.2.Magas minőségű festék, erős tapadás, jó tömörség, hatékonyan megakadályozza a festék, illetve a rozsda ellen.3.Kiváló tárolási rack helyet takarít meg, valamint kiváló tartály, így a szobád egy fókuszpont, vonzó színű, elegáns design.4.a Bár, Étterem, Konyha, vagy Boros Pince is használható, mint otthon decorations Note : 1. Ez a csomag tartalmazza csak ez a termék nem tartalmaz olyan díszítő elemek kapcsolódó image2. A termékeket veszik a kedves, de mivel a fény, a felszerelés, a látószög, a felbontás a számítógép, tárgyak, fotók kapott különböző lehet, attól függően, hogy a termék valódi, a kép előírt referencia -. - Remélem csodálatos bevásárló légkör, isten hozott! - Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!Azt szeretném, ha boldog életet!.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok