• Legutóbbi
Supermats nagy teljesítményű Berendezések Mat 13GS-SZÜRKE Made in U. S. A. Beltéri Ciklus Gyakorlat Kerékpárok, Lépcső Szín Szürke (2.5 Méter x 5 Méter) (30-Hüvelyk x 60 cm-es) (76, 2 m cm x 152.4 cm)

Supermats nagy teljesítményű Berendezések Mat 13GS-SZÜRKE Made in U. S. A. Beltéri Ciklus Gyakorlat Kerékpárok, Lépcső Szín

Rating 
HUF 1660.50

Áruk mennyisége
Jelen van

VÉDŐ SZŐNYEG : Szuper kemény, strapabíró szőnyeg védi a padlót, szőnyegeket a káros hatásait nehéz gyakorlat, berendezések, valamint a törmelék mechanikus alkatrészek.PÁRNÁK GYAKORLAT BERENDEZÉS A TÚLZOTT KOPÁS : Meghosszabbítja az életet a berendezés által segít megakadályozni padlón szőnyeg, a por bejutását övek, mechanikus alkatrészek.ILLIK BELTÉRI CIKLUS LÉPTETŐ EGYSÉGEK : A Supermats Stepmant / Bikemat tökéletes beltéri ciklus, lépcső, gyakorlat, bicikli, step-aerobic, vagy csak általános gyakorlat stretching - mat intézkedések 30" x 60".CSILLAPÍTJA a REZGÉST : Segít megelőzni a túlzott kopás, hogy berendezések, tompa berendezések zajok, tehát a család, a szomszédok nem zavart.MADE IN Usa : Made in U. S. A. segítségével U. S. A. forrásból származó alapanyagokat.Nem káros vegyi anyagok vagy nehézfémek.Biztonságos a gyermekek, valamint a háziállatok.A Supermats Berendezések mat a tökéletes megoldás a gyakorlásra van szüksége.Ez a szőnyeg gyártott az U. S. A. a Supermats társaság tulajdonában lévő gyári segítségével U. S. A. forrásból származó anyagok.Supermats készülnek, nem káros vegyi anyagok vagy anyagok biztonságos használata körül gyermekek, valamint a háziállatok.Supermats kínálja a tökéletes megoldás használható futópadok, ellipticals, fekvő kerékpár, evezősök, lépcső, közben pedig álló kerékpárok, valamint az egyéb cardio gyakorlat egységek.Ezek a szőnyeg is jól működik, mint a gyakorlat szőnyeg a padlón gyakorlat.A nagy teljesítményű, tartós vinil összetett építési megvédi a berendezés beruházási portól, túlzott rezgés, visszafogja a zaj, valamint segít terjeszteni az élet, a berendezés, miközben védi a padlót a károsodástól.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok