• Legutóbbi
Elektromos uzsonnás Doboz, Fűtött Bento Box Felnőtt, 2 Rétegű, Egyéni Fűtés uzsonnás Doboz, Élelmiszer Melegebb a Home Office Iskola Utazás, Mint egy Tojás Gőzös, a Mini rizsfőzőt, 304 Rozsdamentes Acél Tartályok(110V)

Elektromos uzsonnás Doboz, Fűtött Bento Box Felnőtt, 2 Rétegű, Egyéni Fűtés uzsonnás Doboz, Élelmiszer Melegebb a Home Office

Rating 
HUF 4843.80

Áruk mennyisége
Jelen van

【ÉLELMISZER MINŐSÉGŰ ANYAG】 - elektromos ebédet készült élelmiszer minőségű PP műanyag, 304 rozsdamentes acél tartály, amely soha nem fog a rozsda.Ez erős hő ellenállás, valamint megfelel a biztonsági előírásoknak élelmi anyagok. 【Szivárgás & cseppálló 】- Között minden rakható szigetelt rekesz vagy nagy teherbírású szilikon tömítések zárják a frissesség, szivárog, valamint a szagokat.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tengelykapcsoló rétegek közötti szoros, hogy megakadályozza a szivárgást, majd öntsön. 【Cserélhető】A rozsdamentes acél tartály, kivehető, ezért nagyon könnyen tisztítható.tartalmaz egy kivehető műanyag rekesz, ha azt akarjuk, hogy a különböző típusú élelmiszerek. 【Rövid Fűtési Idő】A teljesítmény : 300 W, fűtési idő 5-10 percig szobahőmérsékleten.Párolt rizs körülbelül 20 perc.Ez egy hordozható kis konyha, így kényelmes! ! (Ez körülbelül 30 perc alatt az élelmiszer, hogy teljes mértékben főtt). 【Ideális határ】 Csavarja szalagok, add, hogy valakit, akit szeretsz, így élvezhetik házi csemege egy egészségesebb étkezési stílust!Ideális főzési rizs, gőzölgő tojás, zöldség, hús vagy több.Ha a csomagot kapott, azt mutatja, 220 V, kérlek, ne aggódj, ez a megfelelő csomagot.Kanadai 110 V használható bizalommal.A rozsdamentes acél tartály zárt fedél megakadályozza a levegő bejutását, valamint a friss élelmiszerek.Megakadályozza a levest, kiömlését.A főzési folyamat, a munka, automatikusan leáll, ha van vízhiány biztonságos használatához.Kábel 110 V otthoni, irodai, iskolai használatra, nincs több sorban állás mikrohullámú melegítés, akkor egy meleg étkezés ül a helyén.Megjegyzés : .Egy.Tilos a magas hőmérséklet sterilizálás kabinet a fertőtlenítés.B.Ne tegye mikrohullámú sütőbe a fűtés.C.Ne tedd be a hűtőbe hideg tárolás.D.Ne merítse az ebédet a víz tisztítására.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok