• Legutóbbi
Csepegtető Öntözés Készletek Micro Csepegtető Öntözőrendszer, Automata Öntözés Berendezések Beállítása a Kert Üvegházhatású Kerti Gyep(US Plug)

Csepegtető Öntözés Készletek Micro Csepegtető Öntözőrendszer, Automata Öntözés Berendezések Beállítása a Kert Üvegházhatású

Rating 
HUF 7735.50

Áruk mennyisége
Jelen van

AUTOMATA ÖNTÖZŐRENDSZER, Automata öntözés rendszer, nem kell aggódnia, a növények, amikor te nem vagy otthon.ÖNTÖZÉS a NÖVÉNYEK : a víz a növények segítségével egyszerűen ez a mikro öntözőrendszer.Takarékoskodjon a VÍZZEL : Ez a rendszer is csökkenti a víz használat összpontosítva a víz közvetlenül a root, meg fog menteni egy csomó vizet.ALKALMAZHATÓ HELY : Ez a csepegtető öntözés készlet tökéletes terasz, átrium, valamint az üvegházhatást okozó növények.A SZÉLES körű ALKALMAZÁS : A csepegtető öntözés készletek alkalmasak park, haza, kertészeti, mezőgazdasági termelés, valamint a kertészeti termelés.Specifikáció : Anyag : Műanyag Súly : Kb.540g/ 19oz Hossza : Kb.20m/ 65.6 ft Plug típus : US Plug Csomag Lista : 1 * 20m/65.6 ft Cső 20 * Állítható fej csepp 20 * a Támogatás 20 * T-közös fúvóka 1 * Csatlakozó 1 * Mellbimbó 1 * Szalag 1 * Kapilláris plug 1 * Kettős fúvóka Használat : 1. Vágd el a pipát a megfelelő hosszúságú szerint a tér között, a virágcserép.Ha ez egy növényi mezőt, nyomja meg az 50-80cm/19.69-31.50 hüvelyk egy csepp. 2. Csatlakoztassa a csövek sorozat, a T-vegyes; 3. Vágja ki a 3-6cm/1.18-2.36 colos csövek, csatlakoztassa őket a cseppentő, majd rendezzük őket száma szerint hozná; 4. Csatlakoztassa a csövet a csöpögő fejét, hogy a harmadik fejét a T-közös; 5. Használja egészül ki rod, hogy rögzítse a cső; 6. Csatlakoztassa a barb rügy, bimbó közös szál, gyors csatlakozás az egész csövet, hogy a csaptelep; 7. Nyissa meg a csöpögő fejek első, majd a csapból a forró vizet, így biztosítva az azonnali nyomású forró vizet lehet egyenletesen oszlik el.Megjegyzés : Kérjük jegyezze ha kell egy hálózati adaptert.Kérem, engedje meg, enyhe hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.

Egyéb jellemzők

Material:
  Plastic
Weight:
Approx.540g/ 19oz
Length:
Approx.20m/ 65.6ft
Plug type:
US Plug 
Package List:
1 * 20m/65.6ft Pipe :
20 * Adjustable head drops :
20 * Support :
20 * T-joint nozzle :
1 * Connector :
1 * Nipple :
1 * Tape :
1 * Capillary plug :
1 * Dual nozzle :
Usage:
1. Cut the pipe into corresponding lengths according to the space between the flowerpots. If it is a vegetable field, press 50-80cm/19.69-31.50 inch for a drip. :
2. Connect the tubes in series with T-joint; :
3. Cut out about 3-6cm/1.18-2.36 inch of pipes, connect them with the dropper, and arrange them according to the number of droppers; :
4. Connect the tube of the dripping head to the third head of the T-joint; :
5. Use inserted rod to fix the tube; :
6. Connect the barb bud, nipple joint and thread quick connection of the whole pipe to the faucet; :
7. Open all the dripping heads first, and then go to the faucet of boiling water, so as to ensure the instant pressure of boiling water can be evenly distributed. :
Note:
Please kindly make a note if you need any plug adapter. :
Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Legjobb ajánlatok