• Legutóbbi
heer Karcolás beáll, Két Nagy Méretű Karcolás Könyvek, Kreatív Festés Eszközök Varázslatos Szivárvány Semmiből, a Papír,DIY Kreatív Kézi Festés, Használt Rajz Graffiti vagy a DIY asztali Játékok.

heer Karcolás beáll, Két Nagy Méretű Karcolás Könyvek, Kreatív Festés Eszközök Varázslatos Szivárvány Semmiből, a Papír,DIY

Rating 
HUF 1348.65

Áruk mennyisége
Jelen van

1. Nem minden kreatív művek kell a kezed!Egyszerűen használja a fa ceruzával, hogy kaparja le a matt fekete felület a papír, hogy felfedje a gyönyörű szivárvány színeit anélkül, hogy a festék vagy folyadékok.Semmiből, a papír is használható vágott gyönyörű minták, mint például a könyvjelzők, ajándék kategória, dekorációk, scrapbooks, valamint ideális ünnepi díszek, művészeti osztályok, valamint az iskolai projektek. 2. A kombináció két kiegészítők notebook, egy 10 lap szivárvány kaparás művészeti papír, méret : 10.3"×7.5", 15 kreatív sablonok,1 többfunkciós könyvjelző, 6 fából készült stylus toll, 1 magas minőségű tisztító kefe.Az egyedi sablon segít, hogy a tervezés különböző grafikus, illetve ösztönözze a gyermekek érdeke, a kreativitásnak, a festészet. 3. A mágia megjegyzés papírra készült, a magas minőségű papírt, természetes fából készült pálca, biztonságos, környezetbarát papírt, inkább alkotások.Így a gyermekek is biztonságosan felhívni a csodálatos kreatív semmiből, a papír art. 4. Használt, több célra, firka, vegye figyelembe vesz, ami kártyák, vonalvezetés, rajz, rajz többet!Segítsen a gyerekeknek csökkenti a TV-t nézni. 5. Gyermek hozható létre gyönyörű illusztrációk, a meglepetés az emberek, hogy címkéket címkék létre, művészet, kézműves projektek, valamint a kifejezni magukat, szabadon.Semmiből, a papír nagyon alkalmas tantermek, ünnepi ajándékok ajándék kosarak.Semmiből, a papír két réteg művészeti termék, a felső réteg, főleg a fekete, valamint a háttér színe szivárvány.A használata egyszerű.Használja a beállított bamboo pen, a fogpiszkáló vagy más eszközök vázlat rajta, mutasd meg a gyönyörű mintával, élénk rétegek színes színek.Lehet, hogy kaparja ki a nagy ecsetvonásokkal.Bambusz tollak használni, hogy cserélje ki a fa táblák, szeletelő kések, hogy egyedi nyomatok, amelyek tiszta, munkaerő-megtakarítás.Könnyen felkelti a gyermekek érdeklődését a festészet, javítja a rajz szintje, készségek, valamint egy rajz anyag ápolása gyermekek kreatív gondolkodás, majd nyissa fel az elvárásaiknak.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok