• Legutóbbi
Cipzár Vászon Szerszám Táska, Használati Táska - nagy teljesítményű Eszközök Erszényt, Karabiner, többfunkciós Tároló Szervező Klip (2 Csomag)

Cipzár Vászon Szerszám Táska, Használati Táska - nagy teljesítményű Eszközök Erszényt, Karabiner, többfunkciós Tároló Szervező

Rating 
HUF 1188.00

Áruk mennyisége
Jelen van

☆JÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK☆ : A vászon szerszám táska készült, nagy teherbírású 24 oz vászon, ami több, tartós, vastagabb, mint a legtöbb hátizsákok a piacon.Mérete : 9.8" x 6.7". ☆DESIGN☆ : A különleges átlátszó rész lehetővé teszi, hogy a dolgokat szervezett, könnyen azonosítható megnyitása nélkül fel őket, így gyorsan megtalálhatja, amit keres, ami a legtöbb termék nem tud. ☆Többcélú táska☆ : Lehet használni, mint a vászon, szerszám táska, bank táska, szövet táska, utazási tartozék táska, festő, táska, ecset táska, elektronikus termék táska, építőipari táska, cipzár szerszám táska, szerszám táska, stb. ☆SIMA CIPZÁR☆ : A cipzárak dupla varrott, nem könnyen törik, vagy szakadás.Minden táskában egy csatolt fém karabiner / clip, hogy a táskák együtt, vagy csatolja, amit kell. ☆Élvezze a legjobb vásárlási élmény☆ : Mi érdekel, minden vásárló érzi magát, ha ez a termék nem felel meg, vagy meghaladja a várakozásokat, Bármilyen probléma őszintén reméljük, felveheti velünk a kapcsolatot, hogy a legjobb megoldás. ☆JÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK☆ : A vászon szerszám táska készült, nagy teherbírású 24 oz vászon, ami több, tartós, vastagabb, mint a legtöbb hátizsákok a piacon.Mérete : 9.8" x 6.7". ☆DESIGN☆ : A különleges átlátszó rész lehetővé teszi, hogy a dolgokat szervezett, könnyen azonosítható megnyitása nélkül fel őket, így gyorsan megtalálhatja, amit keres, ami a legtöbb termék nem tud. ☆Többcélú táska☆ : Lehet használni, mint a vászon, szerszám táska, bank táska, szövet táska, utazási tartozék táska, festő, táska, ecset táska, elektronikus termék táska, építőipari táska, cipzár szerszám táska, szerszám táska, stb. ☆SIMA CIPZÁR☆ : A cipzárak dupla varrott, nem könnyen törik, vagy szakadás.Minden táskában egy csatolt fém karabiner / clip, hogy a táskák együtt, vagy csatolja, amit kell. ☆Élvezze a legjobb vásárlási élmény☆ : Mi érdekel, minden vásárló érzi magát, ha ez a termék nem felel meg, vagy meghaladja a várakozásokat, Bármilyen probléma őszintén reméljük, felveheti velünk a kapcsolatot, hogy a legjobb megoldás.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok