• Legutóbbi
Sisakot Beanie a Maszk - Kerékpározás, Futás, Motoros & Építési Gyapjú Téli Sapka Sapkában. Termikus Fejfedőt Fül Melegebb. A hideg Időjárás, a Felszerelést, Kemény Kalapok & Foci, Sí, Snowboard Sisak

Sisakot Beanie a Maszk - Kerékpározás, Futás, Motoros & Építési Gyapjú Téli Sapka Sapkában. Termikus Fejfedőt Fül Melegebb.

Rating 
HUF 1748.25

Áruk mennyisége
Jelen van

Gyapjú.Húzza meg a lezárás.Szolgálatra kész : Viseljen a sapkában a saját vagy az a sisak.Viselni, mint lovagolni, snowboard vagy sí.Viselni, ahogy fut, a munka, vagy focizni.A fenébe is, viselni, mint mosol.Ez olyan könnyű, kényelmes elfelejted maga viseli.Olyan, mint te, ebben a sapkában van készen a szolgálatra.Prémium Teljesítmény : A rugalmas, lélegző szövet kanóc el izzadni, míg a csiszolt bélés biztosítja a könnyű hő megtartása.Hallgassa meg A Fülét : Nem több, zsibbadt fagyott fül, azt mondják!Add nekik ezt a sisakot, hogy tartsa őket jó meleg van.Ők köszönöm, ígérjük.Egy kaptafára Noggins : Tapasztalat termikus visszatartás & nedvesség wicking teljesítmény a 89% polyester 11% spandex keverék, a skull cap sapka illeszkedik kényelmesen, még akkor is, ha Einstein-méretű rajz.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok