• Legutóbbi
12 Db Gyémánt Festmény csúszásgátló Szőnyeg, Csúszásmentes Eszközök Ragacsos massza a Gyémánt Festés, Autó Csúszásmentes Szilikon Ragadós Gél Pad (6 Szín)

12 Db Gyémánt Festmény csúszásgátló Szőnyeg, Csúszásmentes Eszközök Ragacsos massza a Gyémánt Festés, Autó Csúszásmentes Szilikon

Rating 
HUF 1348.65

Áruk mennyisége
Jelen van

【Anyag】készült, szilikon anyag, puha, gyönyörű. 【Színek】 hat színben, a teljes, a világos színek egyezik a gyémánt festmények segíteni, hogy inspirálja a teremtés. 【Jó Adszorpciós】Gyémánt szőnyeg jó adszorpciós, akkor biztonságosan fix megvédeni a gyémánt tálca csúszását, vagy esik le. 【Újrafelhasználható és Könnyen tisztítható】Ezek a gyémánt festmény, csúszásmentes szőnyeg könnyen mosható, majd tisztítsa meg szappanos vízzel, kényelmes, a jövő idő használata. 【Széles körben Használat】A csúszásmentes ragadós eszköz szőnyeg nem csak az ön számára az anti-slip szüksége van a gyémánt festmény létrehozásának folyamata.Te is tedd az autó a javítás néhány kisebb tárgyak vagy a mobiltelefonok.Csúszásmentes ragasztó eszköz mat széles körű használat.Ez nem csak az ön számára az anti-slip szüksége van a gyémánt festmény létrehozásának folyamata is nagyon hasznos a mindennapi életben.Tudja használni a botot, bármit, bárhol, például a telefon, a pad, a kamera, a víz kupa, kulcs, tükör vagy kis tételt a kocsiban.Így kell Használni : 1. Tisztítsa meg a felületet hát alkalmazása előtt a ragadós pad. 2. Miután az érintkezési felület száraz, tépje le a védelem film. 3. Nyomja meg erősen az 5 másodperc után a ragasztás. 4. Amikor a ragadós pad legyen poros, mossa a víz, a ragadós pad visszavált az eredeti tulajdonságait, ha száraz.Specifikáció : Anyag : szilikon Méret : kb. 5.2 x 2.8 inch/ 13 x 7 cm hossz, szélesség, Szín : rózsaszín, zöld, fekete, tiszta, kék-sárga Csomag Tartalma : 12 x anti-slip ragadós eszköz mat.

Egyéb jellemzők

Legjobb ajánlatok