Lomailu on ihanaa – niin, paitsi jos kaikki meneekin aivan pieleen. Mikään ei ole stressaavampaa kuin viime hetkellä peruttu lento, epäonnistunut taksimatka, kämäinen hotelli tai ruokamyrkytykseen johtanut ateria hotellin ravintolassa. Kun näin moni asia voi potentiaalisesti mennä lomalla pieleen, ei ole lainkaan ihme, että monelle lomailu aiheuttaa rentoutuksen lisäksi myös runsaasti harmaita hiuksia.

Tiesitkö, että on kuitenkin olemassa keino, jonka avulla voit välttää tuhoon tuomitun matkailukatastrofin alkuunsa? Me tiedämme ja nyt haluamme jakaa tiedon kanssasi! Tässä artikkelissa kerromme sinulle lisää matka-arvostelusivustoista.

Arvostelusivustot pelastavat matkailukatastrofilta

Mikään ei ole ihanampaa, kuin mutkaton asiakaskokemus ja täyden kympin palvelu. Kun on tyytyväinen siihen mitä saa, ei kyseisen palvelun suositteleminen muille ole lainkaan hankalaa. Oli kyseessä sitten hotelli, nähtävyys tai ravintola, haluat varmasti suositella paikkaa myös kaikille tutuillesi, jotta jokainen saisi kokea niiden ihmeellisyyden. Mikäli kohdallesi taas sattuu ikävämpi kokemus, et varmasti arkaile varoittaa muita ja kertoa siitäkin läheisillesi, jottei kukaan muu joudu samaan kiipeliin johon itse olet joutunut. Juuri tällaiseen mentaliteettin perustuvat internetin useat arvostelusivustot, joissa aivan tavalliset matkaajat voivat arvostella kohteita, joissa ovat käyneet ja kertoa niistä muille matkustajille.

Arvostelusivustot ovat jokaisen matkustajan paras kaveri. Ai miksikö? No siksi, että niiden avulla lomasi sujuu taatusti ilman ikäviä yllätyksiä! Koska arvostelut ovat oikeiden matkustajien kirjoittamia, puuttuu niistä kohteiden pitäjien ylimääräinen silottelu ja asiat kerrotaan juuri niin kuin ne ovat. Voit siis taatusti olla varma, että lomasi sujuu niin mutkatta kuin vain suinkin mahdollista. Olit sitten kiinnostunut lukemaan arvosteluja hotelleista, ravintoloista, ruokapaikoista, ostoskeskuksista tai vaikkapa nähtävyyksistä, kertovat arvostelusivustot niistä kaiken oleellisen yhden katon alla. Usein voit sivustojen kautta myös tarkistaa, mitkä nähtävyydet ja ruokapaikat ovat majoitustasi kaikkein lähinnä.

Arvostele myös itse

Kaikki arvostelusivustojen arvostelut ovat itse matkustajien tuottamia – ja koska sinäkin olet matkustaja, voit myös sinä auttaa tekemään niistä entistäkin parempia! Jos siis kävit lomamatkasi aikana vaikkapa ravintolassa, josta pidit erityisen paljon, älä arastele kertoa siitä muillekin!